Grejen är den...

...att jag borde ha uppdaterat för verkligen länge sen...men tiden har som sagt en förmåga att bar springa iväg.
Nu sitter jag och dricker kaffe på frukost (ja, ni vet typ som kaffe på maten, fast efter frukosten då). Elin baby är här och Linnéa gick just ut i köket för att leta upp något att äta som frukost. Kanske tonfiskgrytan som blev över igår kväll (jag särskriver inte, jag vill ha det så här).

Okej...det här med brevmysteriet då. Sjukt! Verkligen! Jag känner att jag är SÅ nära, men ändå så långt bort från en lösning på det hela.
Varje dag får jag höra att flera av mina vänner är inbandade på något långsökt sätt. Snart är det bara jag som inte vet lösningen och alla fnissar bakom min rygg.
Nu har jag fått reda på att telefonsamtalet som kom förra fredagen faktiskt inte var den mystiska brevkillen, utan falsk alarm...Någon som vet om min historia ville skojja till det lite och låtsades att den var den riktiga brevkillen...Detta känns ju lite jobbigt...för nu är dte ju inte säkert att dte är en kille...Jag som trodde att jag hade det!
Jag har ju en idé om hur dte kan va, men jag kan inte avslöja dne här för då kanske någon tar del av det och leder mig på villovägar...igen! INTE OKEJ!

En sån vecka! En sån där "som bara händer på folkis i goda vänners lag" vecka. Så gött!

Skäggfest, shaving session, dater med fyrsamheten, filmkväll, Dexterhäng, Jazz corner i Linkan, Mys, start av inget sött, inget kött perioden, Äventyr i Linkan med bad och trasig bil, start av EL bloggo, kaffefrukost en sen söndagmorgon...och SÅ mycket mer! Maad nice!

Klockan är nu 14.10 och det börjar bli dags att byta ut pyamasen mot kläder och ta tag i denna gråa söndagseftermiddag och göra något bra av den...Om en stund bara.

Ta nu hand om er, varandra och andra!


RSS 2.0