Det löser sig.

Klockan är 23.08 och jag borde sova för länge sen om jag vill jämna ut min sömnnivå under de senaste dygnen.
Veckan som gick var bra! Riktigt bra. Har haft gött med klassen och varit på äventyr lite här och där. Musikarna har varit i Prag, vilket har bidragit till en, på något konstigt vis, FF-känsla över hela skolan. Det har varit tomt och man har haft den där känslan av att nu skulle man kunna springa alldeles naken genom hela skolan utan att nån ser en. (det har vi förstås inte gjort, för det hade ju inte varit propert).
I måndags hade vi nån snubbe här som föreläste om församlingsplantering. Riktigt gött! Han var lik nån som jag inte kommer ihåg nu vem det var. Han var go att lyssna på!
På kvällen hängde vi på Änglavåningen. Vi gjorde chokladbollsdeg och kollade på en av Hannas favoritfilmer. "Julia" hette den vist! Hanna har då alltid ett gott filmtips på lager! Vi tackar ännu en gång för bra filmval!
Tisdagen började med en äventyrlig trip till LärarLinnéa i Norrköping. Vi åkte 740 bakom minibussen och försökte lista ut varför vi körde genom hela Linköping när man kunde svänga av till E4an innan man kom in i city! (Vi kom inte på något svar på detta).
Efter att ha blivit besvikna av att vi inte fick se nån mooning från minibussdeltagarna när vi körde om dem så fick jag och Hannah själva styra upp detta och bjuda på en mooning med våra rumpor tätt tryckta mot 740ns rutor! Tackar!
Vi spela brännboll i regn och åska. Vi började grilla hamburgare i regn och åska, men insåg att det var en dålig idé. Vi stekte hamburgare i Linnéas lägenhet. Vi käka hamburgare. Några (bland annan jag) gick på guidad tur med Elsa i Norrköping stad. Vi hyrde film och köpte godis. Det utfördes parkour på diverse hinder i stan. Vi kolla på film. Vi åkte hem.
Jag var på sleep over party och sov hos ElinPelin Ericsson! Värt!
På onsdagen åkte vi på äventyr till en ö i sjön här i Rimmet. Vi paddla och rodde båt till ön och grilla/rökte/kokade korv över RR-eld!
Vi körde vinken och hade det rätt gött där bland alla myggor!
Vi paddla och rodde hem och bestämde oss för att leka "på rymmen".
Var tre lag och ett lag fick gömma sig och de andra leta efter dem. Vi skickade gratis mms med en bild på vart vi var så skulle de andra lista ut det och leta upp oss. Hittades vi inte inom två minuter fick vi dra till ett nytt gömställe och dra iväg ett nytt mms.
Det var gött alltså! Fick riktig rymmarfeeling och det var kul att se Sandahls ilska och desperation när hennes lag kom liite för sent hela tiden och fick inte gömma sig lika mycket som vi andra lagen.
Efter några timmars jagande så bestämde vi oss för att bada/duscha/softa en stund innan vi skulle kolla Sune sommar i Villan.
Den rullen är kult alltså! Första gången för den här säsongen och jag ser fram emot ett gäng visningar till!
Torsdagen har jag inget minne av.
På fredagen var vi på lärjungaskap hos Åsa och blev blåsta av en bloggare som dök upp mitt under vår lektion. Skogsmannen Snigelsson kallade han sig vist! Det var nice!
På kvällen var vi på grillparty hos Åsa. Kratta lite löv, käka korv med bröd och taco-chips. Åt även morötter som smakade spy och luktade fis. Gött att se allas reaktioner när de slumpmässigt dök upp bland de goda morötterna.
På kvällen lekte vi stjärna och skrattade en hel del.
Sov ett tag och softade mest hela lördagen. Käka gött ute. Åkte till Linkan på kvällen med klassen och bjöd på bullar från Jesusbussen. Snacka med gött folk på stan och hade en soft kväll/natt.
Kom hem vid halv fyratiden och somna rätt snabbt.
Gick upp för tidigt och cykla till Opphem och gick på sista Gudstjänsten i Rimmet. Lite sorgligt, men det var en go Gudstjänst!
Har vart kalas för Evelina och Ellinor nu på kvällen. Grattis på deras födelsedagar! Riktigt goa tårtor! Jodå!
Annars då? Det är rätt gött nu!!
Ta nu hand om er, varandra och andra!

Lovelight.

Vad händer?
Här sitter man och lyssnar på Daniel Lemma (sjukt underskattad artist) och softar lite, så kommer Jake med förslag om bad och bio i Linkan! Jo, jag tackar ja!
Känns dock lite osäkert att dra iväg till badet i Linkan igen. Sist vi var där dog ju nästan 740:n!
Men nu är han pigg som stryk och kan väl inte riskera att dö igen?!
Kan bli gött asså!
Igår var det vårfest på Liljan! Vi (typ jag, Sandahl och ett gäng 50-åringar med klackskor, kameror och paraplyn av märket Fred Perry) gick en regnig och kall vandring med Martin Lönnebo och fick höra lite om pärlorna i frälsarkransen. Martin var soft, men man hörde inte så mycket så det var ju lite ovärt. Blev blöta och kalla och lite otaggade på hela dagen.
Det gick över!
Efter lunch så gick vi på konserter från kl. 14 till 23.00. Himla lång konsertdag! Men det var gött asså!
Vi konstaterade att Kammarensemblen höll riktigt hög klass och var nog den bästa konserten under dagen! The Anthem är ju sjuk!
Duo Saddam var duktiga. Riktigt duktga! Kul...! Äpplena körde Chaka kahn och det var fest! Tugget dansade på och tuggade tuggummi bakom trummorna! Himla gött!
Det käkades goa och stora hamburgare på Östgöttagården! (det är där det händer, det är där det är fest)
Kvällen avslutades med ett litet litet häng utanför Katedralen där det snackades svandans, idoler till Hanna, skäggslickning och sommarhäng!
Idag blev det fika till frulle (mackor som smackade leverpastej med honung på...ingen rekommenderad kombo)
Nu är det bara gött häng på rummet fram till lunch. Sen blir det hamburgare. Sen blir det nedmontering av Frizoninstallationer. Sen blir det bad och bio! Nice!
Ta nu hand om er, varandra och andra!

RSS 2.0