Rise up.

Elin är hård, så himla hård, som språkpolis.
Varför får man inte särskriva tillbaka som till baka? Det är min fråga!
Förlåt Elin...jag minns att jag såg det precis när jag uppdaterat det och tänkte på dig. Har ingen aning om hur det gick till. Helt omöjlig särskrivning om man tänker efter. Måste ha blivit totalfel i skrivningen...Det är min enda förklaring!

Ledighet är ju gött och så, men jag blir änna rastlös så här efter en månads ledighet sen jag slutade skolan. Gör lite småutflykter och små påhitt då och då...men ändå så får jag lite panik när dte inte händer något.

Midsommar var bra i år. Riktigt bra! Tänkte inte på att det var Midsommar under hela dagen...det måste ha vart det.
Det är ju annars rätt överskattat. Och det finns ingen midsommarmust! Värdelöst. Fick bli påskmust för syskonen Lidskog istället. Bra med gött!
Grilla gött i Tidaholm vid nåt sunkigt vatten och med gött sällskap. Spela brännboll (som nog är min svagaste sida alla kategorier...Jag kan inte springa snabbt, jag kan inte slå bollen långt, jag kan inte ta lyror, jag kan inte kasta bollen när jag fångat den från marken...ja ni förstår grejen). Det kom massa knott och mygg så vi drog hem till Pallir. (ingen omväg alls för mig och Mia..nej, vi skulle bara se oss omkring som man brukar säga).

Dagen efter var dte grill på saxofongatan. jodå, det var fint det! Eftersom det var jag som bjöd in så kom det ju inte sketmånga (så är det ju jämt när jag och Carin försöker styra nåt haha), men det var precis lagom på nåt sätt...Gött käk, gött sommarkvällshäng, gött!

Idag har jag ägnat dagen och personer med efternamn Larsson och Karsson. Mormor ocg morfar Larsson bor här ett par dagar nu! De är så fina va! Kul att få hänga lite me dom igen. Mormor är fantastisk som kämpar på med höften! Hon är grym!! Morfar är bara rolig...riktigt rolig!
Anna Karlsson och sönerna Larsson kom förbi...fika lite och myste med småsysslingarna. Det är najs!
Om en stund blir det häng med Hanna Karlsson my grannie! För längesen jag träffa henne så det blir en bra kväll!

Ta nu hand om er, varandra och andra!

You got to funkifize.

Ja, men för tusan nu är sommaren här. Jag är ledig och har det bra med gött!
Jobbade tisdag och onsdag! Gick till Bibblan emd två kids och lämnade till baka och lånade böcker! Softa ute och använde fantasin lite. Det är gött att kommunen är villig att betala mig för det! Tackar!!

Jag gick nog upp vid nio idag. Iddi! Jag hade kunnat sova bra mycket längre, men det var ljust och jag tröttnade på att ligga i sängen. Käka frulle och Victor kom hem från skolavslutningen. Käka daimtårta som vanligt när någon i familjen Lidskog slutar skolan (varför bryta traditioner som hållit på i över 20 år?)

Jag har gått in i någon slags pakt med Hanna att vi ska börja lite bra rutiner i sommar. Jag hade tydligen sagt att jag ska börja springa. Sen hade jag tydligen nämnt detta för broder Oscar och mamma också. Så det var ingen återvändo idag.
Jag och morsan drog upp till Rankås där hon gick en runda och jag faktiskt sprang! Sickt! Men det var nice!
Träffa Sanna och Stina efteråt som också skulle ta en tur. De sprang nog dock aningens längre. Men vad tusan! I slutet av sommaren kanske jag också kan springa längre än vad jag gjorde idag! höhöhö

Studenter i Tibro imorn! Fest!

Annars då? Jodå, jag är väl lite rastlös, men jobbar på det! Folk borde inte jobba hela sommaren! Det får styras upp nåt häng snart!

Ta nu hand om er, varandra och andra!

On my knees.

Vad hände egentligen? Sista tiden känns lite oklar, men dock så självklar!
För två veckor sen gick jag på Liljeholmens folkhögskola, bodde i en bubbla, funderade lite på slutet, men chillade mest runt och njöt av livets goda. Gött i böx som nån Ragnar skulle ha sagt!
Sista veckan på Liljan var fin! Sista kvällen/natten kändes så konstig. Det var slut, men det kändes ändå som att det bara skulle vara en paus. Som alla andra lov under året.
Skolavslutningsdagen var spännande. Började med lite avslutning i klassen. Lärarna snackade och vi fick små fina dikter om vilken kroppsdel vi var i klassen. Jag var den stabila ryggmuskeln eller nåt sånt! Soft!
Efter det var det skolavslutning ute. Traditionellt. Flagghissning, sommarpsalmer, för långa tal och solsken!
Sen blev det fika. Jodå, det var gött...steket fortsatte...bildbevis finns.
Sen var det dags för nästa skolavslutning...inomhus! Kändes lite oklart, men jaha! Bara att slå sig ner i gympasalen och fortsätta. Lika traditionellt där. Skolkören sjöng, rektorstal, sommarpsalmer och studentsången. (det var dock några otraditionella inslag som asterbadjansk sång och thailändsk dans...nice)
Kramring som tog alldeles för lång tid så vi fick avslutat innan det var klart, tårar som rann ner för någras kinder, löften om att ses igen snart, goa kramar!
Avslutningslunch som inte var jättemycket att hänga i julgranen...Helt okej, men inte WOW!!
Sa riktigt hejdå till vännerna och kände mig lite tom.
Städa rummet, bli icke godkänd första kollen (hade tre björkpollenkorn på min fönsterbräda...oj då!!!!!)
Åkte hemåt med mamma och pappa i den fullproppade saaben! Gött!
Stannade till i Jönköping för att fika hos Oscar, träffa Carin och senare gå på Himlaväsen, Frank Ådahl och SVF-kören! Så himla bra! Go kväll! Sov hos Carin och käka frulle innan det var dags att dra till Oscar igen!
Åkte hem vid fyra-tiden med morsan och farsan som hade tagit en tur till mormor och morfar efter Jönet!
Var på grillpartaj hos Lisa och Simon som hade fyllt år. Nice!! Häng ute på altanen hela kvällen! Lite kallt, men bra med gött!
På söndagen startade min och Elins roadtrip till Götelaborg. Det hände nog alldeles för mycket så att det skulle behöva ett eget blogginlägg...Himla soft iallafall! Bra musik, bra häng, bra dagar! Jodå!!
Nu i veckan har dte varit lite jobb och häng i Tibro. Ännu en sväng till Göteborgstrakten i fredags. Student hos Edwin i Partille och William i Floda. Så himla gött att träffa folk man tycker om och bara ah det gött...Livet är bra gött alltså!
Annars då...jodå, idag har dte varit bal i Skövde. Såg studenterna gå in lite för snabbt på röda mattan. Vi fikade med Marias medhavda fika och hade det gött i solen! Hänge på max efter hela kalaset och avnjöt en go burgare i gött sällskap!

Ta nu hand om er, varandra och andra!

RSS 2.0