On my knees.

Vad hände egentligen? Sista tiden känns lite oklar, men dock så självklar!
För två veckor sen gick jag på Liljeholmens folkhögskola, bodde i en bubbla, funderade lite på slutet, men chillade mest runt och njöt av livets goda. Gött i böx som nån Ragnar skulle ha sagt!
Sista veckan på Liljan var fin! Sista kvällen/natten kändes så konstig. Det var slut, men det kändes ändå som att det bara skulle vara en paus. Som alla andra lov under året.
Skolavslutningsdagen var spännande. Började med lite avslutning i klassen. Lärarna snackade och vi fick små fina dikter om vilken kroppsdel vi var i klassen. Jag var den stabila ryggmuskeln eller nåt sånt! Soft!
Efter det var det skolavslutning ute. Traditionellt. Flagghissning, sommarpsalmer, för långa tal och solsken!
Sen blev det fika. Jodå, det var gött...steket fortsatte...bildbevis finns.
Sen var det dags för nästa skolavslutning...inomhus! Kändes lite oklart, men jaha! Bara att slå sig ner i gympasalen och fortsätta. Lika traditionellt där. Skolkören sjöng, rektorstal, sommarpsalmer och studentsången. (det var dock några otraditionella inslag som asterbadjansk sång och thailändsk dans...nice)
Kramring som tog alldeles för lång tid så vi fick avslutat innan det var klart, tårar som rann ner för någras kinder, löften om att ses igen snart, goa kramar!
Avslutningslunch som inte var jättemycket att hänga i julgranen...Helt okej, men inte WOW!!
Sa riktigt hejdå till vännerna och kände mig lite tom.
Städa rummet, bli icke godkänd första kollen (hade tre björkpollenkorn på min fönsterbräda...oj då!!!!!)
Åkte hemåt med mamma och pappa i den fullproppade saaben! Gött!
Stannade till i Jönköping för att fika hos Oscar, träffa Carin och senare gå på Himlaväsen, Frank Ådahl och SVF-kören! Så himla bra! Go kväll! Sov hos Carin och käka frulle innan det var dags att dra till Oscar igen!
Åkte hem vid fyra-tiden med morsan och farsan som hade tagit en tur till mormor och morfar efter Jönet!
Var på grillpartaj hos Lisa och Simon som hade fyllt år. Nice!! Häng ute på altanen hela kvällen! Lite kallt, men bra med gött!
På söndagen startade min och Elins roadtrip till Götelaborg. Det hände nog alldeles för mycket så att det skulle behöva ett eget blogginlägg...Himla soft iallafall! Bra musik, bra häng, bra dagar! Jodå!!
Nu i veckan har dte varit lite jobb och häng i Tibro. Ännu en sväng till Göteborgstrakten i fredags. Student hos Edwin i Partille och William i Floda. Så himla gött att träffa folk man tycker om och bara ah det gött...Livet är bra gött alltså!
Annars då...jodå, idag har dte varit bal i Skövde. Såg studenterna gå in lite för snabbt på röda mattan. Vi fikade med Marias medhavda fika och hade det gött i solen! Hänge på max efter hela kalaset och avnjöt en go burgare i gött sällskap!

Ta nu hand om er, varandra och andra!

Kommentarer
Postat av: Tolkemolkemoli

Vad härligt det låter! Ses vi nånting mer än på Frizon i sommar? Kram på dig!

2010-06-07 @ 12:07:37
URL: http://entallrikkal.wordpress.com/
Postat av: Lina

Det hoppas jag verkligen Tobias!

Hönö kanske? Kommer du i år igen??

2010-06-07 @ 15:23:53
URL: http://linalidskog.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0