Lovelight.

Vad händer?
Här sitter man och lyssnar på Daniel Lemma (sjukt underskattad artist) och softar lite, så kommer Jake med förslag om bad och bio i Linkan! Jo, jag tackar ja!
Känns dock lite osäkert att dra iväg till badet i Linkan igen. Sist vi var där dog ju nästan 740:n!
Men nu är han pigg som stryk och kan väl inte riskera att dö igen?!
Kan bli gött asså!
Igår var det vårfest på Liljan! Vi (typ jag, Sandahl och ett gäng 50-åringar med klackskor, kameror och paraplyn av märket Fred Perry) gick en regnig och kall vandring med Martin Lönnebo och fick höra lite om pärlorna i frälsarkransen. Martin var soft, men man hörde inte så mycket så det var ju lite ovärt. Blev blöta och kalla och lite otaggade på hela dagen.
Det gick över!
Efter lunch så gick vi på konserter från kl. 14 till 23.00. Himla lång konsertdag! Men det var gött asså!
Vi konstaterade att Kammarensemblen höll riktigt hög klass och var nog den bästa konserten under dagen! The Anthem är ju sjuk!
Duo Saddam var duktiga. Riktigt duktga! Kul...! Äpplena körde Chaka kahn och det var fest! Tugget dansade på och tuggade tuggummi bakom trummorna! Himla gött!
Det käkades goa och stora hamburgare på Östgöttagården! (det är där det händer, det är där det är fest)
Kvällen avslutades med ett litet litet häng utanför Katedralen där det snackades svandans, idoler till Hanna, skäggslickning och sommarhäng!
Idag blev det fika till frulle (mackor som smackade leverpastej med honung på...ingen rekommenderad kombo)
Nu är det bara gött häng på rummet fram till lunch. Sen blir det hamburgare. Sen blir det nedmontering av Frizoninstallationer. Sen blir det bad och bio! Nice!
Ta nu hand om er, varandra och andra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0